Restaurant a La Palma de Cervelló

Restaurant Amarena, establiment recomanat a la Guia Michelin

La carta d’aquest hivern:

     Primers Plats

         El Formatge i el Codony

Crema de formatge Comté amb nous i cruixent de codony 7,00 €

         El Tomàquet i el Rap

Amanida de rap allagostat amb textura de tomàquet sobre pa de figues i culís de créixens 14,50 €

         L’Escarola i l’Ànec

Amanida d’escarola amb cruixent de formatge Torta de Casar, farcell d’ànec i dàtils amb vinagreta de                camagrocs 12,50 €

         Les Verdures i les Gambes Llagostineres

Gambes llagostineres grillé amb blanqueta de verdures, pernil ibèric i niu de pasta brick 13,90 €

         El Foie-Gras i les Prunes

Foie-gras amb aroma de Pedro Ximénez acompanyat de xutnei de prunes 14,20 €

         L’Arròs i el Calamar

Arròs de calamarcets del Mediterrani amb moixernons i neula de formatge 12,25 €

         La Pasta, la Poularda i la Poma

Canelons de poularda confitada i poma gratinats amb beixamel d’avellanes 13,90 €

         Les Carxofes i el Bacallà

Carxofes del Prat farcides de brandada de bacallà sobre jaç d’alls tendres 12,50 €

         El Pernil i el Pa amb Tomàquet

Pernil de gla acompanyat de pa amb tomàquet  i oli d’olives arbequines 15,00 €

     Segons plats: el peix

         El Corvall i els Eriçons de Mar

Filet de corvall al forn sobre salsa d’eriçons de mar, espirals d’espinacs frescos i mató 21,25 €

         El Peix Espasa i els Calçots

Suprema de peix espasa sobre llit de blinis de verdures i tempura de calçots 19,90 €

         El Lluç i el Txangurro

Bombó de palangre del Nord farcit de Txangurro i ceps sobre llit de patates confitades 17,00 €

         El Bacallà i la Fideuà

Llom de bacallà dessalat cuit a baixa temperatura sobre fideuà de sèpia en la seva tinta i allioli de caviar            de truita de riu 18,90 €

         El Llobarro i el Porc

Mar i muntanya de llobarro farcit de peus de porc i botifarra negra amb salsa de formatge Parmesà                  18,90 €

     Segons plats: la carn

         la Vedella i el Formatge Tupí

Entrecot de vedella de Girona amb salsa de formatge Tupí i gratín de patates, bledes i bacó 17,90 €

         El Bou i les Cebetes

Filet de bou amb salsa de cebetes glassejades i gnocci de bolets 24,50 €

         El Cérvol i les Castanyes

Llom de cérvol amb puré de castanyes, tomàquet farcit de de mousse d’avellanes i salsa de nabius 17,25          €

         L’Ibèric i les Orellanes

Escalopins de filet de porc ibèric en crosta de orellanes d’albercoc i salsa de pebre rosa 16,50 €

         El Xai i les Trompetes Negres

Costellam de xai farcit de trompetes negres, patates confitades amb Moscatell i salsa de carbassa                    aromatitzada amb espècies 21,50 €

 

Servei i pa 1,15 €

10% d’IVA inclòs

La majoria dels plats els poden preparar per emportar si els truqueu amb un mínim d’antelació, i s’aplicarà un 10% de descompte

Tots els plats són elaborats amb verdures fresques del Parc Agrari del Baix Llobregat